Dag 3
Dag 3,
Vandaag was het tijd om het eerste hotel te verlaten en zijn we om 9 uur opgestaan. We hebben eerst ontbeten op de kamer en hebben daarna geregeld dat onze kluis werd opengemaakt (zie einde dag 2). Toen dat geregeld was hebben we de laatste spullen ingepakt en hebben we nog even gezwommen in het zwembad. We hebben toen onze rugzak gepakt en zijn weer richting Bangkok gereist. Daar hebben we geluncht bij het station en daarna hebben we een kopje verse koffie gedronken. Het leek ons slim om een stuk richting het volgende hostel te lopen om wat van de binnenkant van de stad te zien. Tijdens deze tocht zijn we andere nederlanders tegengekomen waar we even mee hebben gepraat. Toen we niet meer wisten welke richting we op moesten hebben we een thais vrouwtje de weg gevraagd. Zij verwees ons naar een boottocht over het kanaal wat maar 11 baht ( 33 cent ong.) zou kosten. Zo hebben we de halve stad afgelegd en zijn we na een lange wandeltocht bij het hostel aangekomen. Daar hebben we ons opgefrist en gepraat met andere reizigers en de eigenaresse. Daarna besloten we samen wat te eten in een plaatselijk straatje. Toen we het eten op hadden hebben we een welverdiende massage genomen. We zijn nu weer in het hostel en gaan morgen richting Hua Hin. Weltrusten!
Hi ladys , leuk hoor al die verhalen ! En foto’s?Have Fun!
Grtjes Ellen
Hoi hoi was leuk jullie te ontmoeten en zeker heel leuk jullie verhaal hier te lezen. Maandag reizen wij verder naar Cha-am niet ver van Hua Hin....hoop dat jullie reis geweldig verloopt en het was leuk jullie te ontmoeten groetjes van ons drietjes ??♀️